HALLSTRÖMSGRUPPEN

//HALLSTRÖMSGRUPPEN
HALLSTRÖMSGRUPPEN2019-01-11T08:06:21+00:00

Hallströmsgruppen

Hallströmgruppen har sitt säte i Nälden Jämtland. Gruppen har bred kompetens inom svetsning och annan bearbetning av plåt, främst rostfritt stål, cortenstål, aluminium, aluzink, koppar och mässing. Gruppens korta beslutsvägar, yrkesskickliga personal och starka entrepenöranda, gör oss flexibla och öppna för specialtillverkning. Vi är totalt ca 155 anställda, omsätter ca 320 milj kr och omfattar förutom Näldens Värmeindustri AB följande företag:

Carl Theodor Hallström

HALLSTRÖMS VERKSTÄDER AB

Är ett i alla avseenden modernt industriföretag med huvudkontor i Nälden, Jämtland. Produktionen är i huvudsak inriktad på rör och detaljer för ventilation. Hallströms Verkstäder omsätter ca 180 miljoner och har ca 130 anställda.Företaget grundades 1914 och drivs idag av tredje generationen Hallström. Korta beslutsvägar och entreprenöranda ger goda möjligheter till specialtillverkning efter kundens önskemål.

Lär mer om Hallströms Verkstäder här »

Carl Theodor Hallström

HALLSTRÖMS OY

Januari 2004 startades Hallströms OY i Helsingfors. Bolaget har som främsta uppgift att vara ett logistiskt centrum för den finska markanden. I lokalerna tillverkas spiralfalsade rör för i första hand den finska marknaden, dessutom lagerhålles rördetaljer.

Carl Theodor Hallström

NORDSAMVERK HALLSTRÖM AB

Är specialister på rostfritt, främst sjukhusinteriör såsom obduktionsbord, slusskåp, manöverskåp, matvagnar etc. Förtroendet för Nordsamverk är starkt sedan decennier tillbaka och vi har hela tiden utvecklat konstruktionerna i samarbete med den personal som använder produkterna och med hänsyn till nya beställares önskemål. Den höga kvaliteten har vi naturligtvis med oss i tillverkningen av produkter för andra områden där rostfritt uppfyller kundens krav.

Läs mer om Nordsamverk här »