Nyheter


Filtrera

Vi stödjer Ukraina

Vi står med Ukraina

Nu startar vi vår viktigaste kampanj till stöd för krigsoffren i Ukraina. 
För varje såld skorsten under april månad skänker vi 500 kronor till de drabbade i Ukraina.

#standwithukraine

 

Standwithukraine

Vinklar NVI Combi

Vinklar NVI 2000 Combi

Tidigare har vi endast levererat vinklar i 15, 30 och 45º till vår combiskorsten. Nu finns även 52 och 63º i vårt sortiment samt även rensluckemodul.

 • Halvisolerad vinkel art 15 85 00- följt av grader
 • Helisolerad vinkel art 15 84 00- följt av grader
 • Renslucka halvisolerad 550 mm art 15 81 82
 • Renslucka helisolerad 550 mm art 15 81 80
 •  

  Täcksvep

  Vädersäkring av skorsten

  Vädersäkring av skorstenshuv

  Vädrets makter är omöjliga att styra över. Vinterns stora snömängder har medfört att snön på vissa områden har letat sig in i skorstenshuvarna. Vi har nu tagit fram ett vädersäkringskit som kompletteras till huvarna (gäller både NVI 3000 och NVI 2000). En diffussionsspärr klistras på undersidan av underbeslaget (undantag vid papptak) för att smält snö, isbildning eller eventuell kondens stoppas från att rinna ner i bostaden. Superseal/skumgummi klistras inte bara i nederkant på nederbeslaget som tidigare, utan även på sidorna för att undvika att snön letar sig in mellan neder och underbeslag. Diffussionsspärren levereras redan med er skorsten, de extra supersealen för sidorna kommer att införas nu under våren.

  Täcksvep

  Täcksvep

  Täcksvep NVI 3000

  Vid kapning av modul vid ex. förskjutning av skorsten eller bakanslutning genom vägg, finns nu ett kapsvep som döljer den kapade ytan på modulen. Kapsvepet följer med som en egen artikel om ni väljer vinklad skorsten. Vid bakanslutning så ligger den med i kartongen tillsammans med vinkelanslutningen. Art 32 12 40.

  Täcksvep